marque

This is my territory . For those FRIENDS , come come follow the bloggie =D , i am sure me will be do the same as ya did . BUT for those HATERS and STALKERS , ada aku kacau kau ? tak ada kan ? so BACKOFF SUCKA!. =D

Tuesday, May 10, 2011

i'm stalkerr :D


lagu ni aku dapat dari budak sekolah lama aku dulu Nasuha . hehe . dengar dengar best plak lagu ni . 
so aku pun dah suka orang brunei sekarang . hihi . Agak agak ada kena mengena ke lagu ni ngan aku ke? ngehngeh . biarkannn . :D  

ni lirik dea :) best kan ? 

Ooh... Ini kisah sedih ku
Aku mengharap kan
Sesuatu yang tak pasti

Disaat kau disisiku
Hidupku terasa indah
Hidupku penuh
Warna warni
Seperti pelangi

Ku akui ku rindukanmu
Saat kau tiada di sisi
Hancur hatiku
Bila kau Sudah berpunya...

(chorus)

I stalk your profile when I miss you
Tengok semua gambar you tanpa jemu
I stalk your profile when I miss you
Adakah kau juga memikirkan ku


Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau Jua..

(Repeat chorus)

Bridge:

Kau seolah memberiku harapan
Disaat sunyi rasa kesepian
Kau seolah memainkan perasaan
Ingin ku membenci mu tapi aku yang
Tak tahaan

(Chorus)

2 comments: